Tuesday , May 14 2024

Andreea Raicu, in proces cu o celebra firma de bijuterii

raicu

Andreea Raicu a semnat anul trecut un contract de imagine banos, in valoare de 12.000 de euro, cu o prestigioasa firma de bijuterii, stralucind la evenimentele mondene datorita nestematelor ce valorau chiar si cat un apartament. Acum,ea considera ca imaginea i-a fost folosita nejustificat de catre “regii diamantelor” si cere in instanta daune morale de 50.000 de euro.

Firma pe care Andreea Raicu a actionat-o in judecata a creat si semnat, de-a lungul anilor, bijuterii purtate de numeroase celebritati internationale si a incercat in ultimul timp sa se foloseasca de imaginea vedetelor din Romania pentru dezvoltarea afacerii. Una dintre persoanele publice cu care s-au inteles “regii diamantelor” a fost Andreea Raicu, ea fiind de acord sa promoveze timp de un an bijuteriile de lux in schimbul sumei de 12.000 de euro. Dupa ce contractul a expirat, cele doua parti au inceput negocierile pentru semnarea unui nou acord. Atunci, relatiile dintre Raicu si firma de bijuterii s-au inrautatit. Vedeta a considerat ca imaginea sa, prin doua fotografii, a fost folosita dupa expirarea contractului si a actionat firma in judecata. In aprilie a deschis un proces la Tribunalul Bucuresti, avand ca obiect drepturi de autor si drepturi conexe. In actiune, Andreea Raicu se plange magistratilor ca imaginea ei a fost sifonata de firma respectiva. Astfel, pentru a putea trece de acest moment pe care ea il considera unul dificil, vedeta a cerut daune morale in cuantum de 50.000 de euro.

Vezi si

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj pentru fanii săi. „Țineți-mă aproape, pentru că mai …