Tuesday , May 14 2024

O recunosti? Actrita celebra desfigurata de operatiile estetice

În perioada ei de glorie era una dintre cele mai frumoase actriţe ale marelui ecran, însă excesul de operaţii estetice a transformat-o incredibil de mult. Aproape au desfigurat-o!
Lara Flynne Boyle a fost surprinsă zilele trecute cu faţa umflată de la alte operaţii estetice pe care şi le-a făcut. Cu obrajii buhăiţi, buzele umflate şi fălcile lăsate, actriţa de 38 de ani pare doar o caricatură a tinerei care ne încânta în serialul “Twin Peaks”.
Conform opiniei specialiştilor în chirugie estetică, actriţa şi-a făcut rinoplastie, intervenţie de mărire a buzelor, injecţii cu Botox şi, posibil, lifting facial şi lifting al sprâncenelor.
Lara Flynn Boyle a mărturisit de multe ori că se teme să îmbătrânească. La doar 32 de ani, actriţa declara: “Stiu că s-ar putea să nu mai am timp. Nu sunt prea multe roluri pentru femei în varsta. Dacă las vanitatea să vorbească, aş putea spune că nu mi-aş dori să îmbătrânesc deloc – cred că arăt destul de bine acum”.
Lara a fost odinioară una dintre răsfăţatele Hollywood-ului şi a avut o relaţie cu legendarul Jack Nicholson.

Vezi si

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj pentru fanii săi. „Țineți-mă aproape, pentru că mai …