Tuesday , May 14 2024

Tanar din Burla, inselat cu 8.000 de lei de un escorc ce i-a promis materiale de constructii

Mar]i `n jurul orei 14.00, poli]i[tii suceveni au fost sesiza]i de Precop M. de 29 ani, din comuna Burla, cu privire la faptul c\ a fost în[elat de un t=n\r pe care îl cuno[tea din vedere [i care l-a indus în eroare promi]=ndu-i c\ îi face rost de materiale de construc]ie la un pre] convenabil.
Cu ocazia verific\rilor efectuate de poli]i[ti s-a stabilit c\ reclamantul îl cuno[tea pe f\ptuitor din vedere, s-au înt=lnit de mai multe ori în zona central\ a municipiului Suceava [i i-a spus c\ are nevoie de materiale de construc]ie, întruc=t î[i construie[te o cas\. Acesta din urm\, specul=nd oportunitatea unui c=[tig rapid, l-a convins c\ are cuno[tin]e [i poate s\ le procure la un pre] convenabil.
Pe data de 30 martie, t=n\rul din Burla i-a înm=nat suma de 3.400 lei, iar în urma în]elegerii avute, în ziua de 3 aprilie, în jurul orelor 10.00, cei doi s-au înt=lnit în zona central\ a municipiului Suceava [i cu un autoturism, s-au deplasat în municipiul F\lticeni pentru a ridica marfa.
Pe drum, Precop M. i-a dat f\ptuitorului diferen]a de 4.700 lei, iar în municipiul F\lticeni, la indica]ia acestuia au oprit în zona central\ [i sub pretextul c\ merge s\ discute cu furnizorul, escrocul a ie[it din ma[in\, a disp\rut printre blocuri [i ulterior nu a mai putut fi contactat nici pe telefonul mobil. Cercet\rile sunt continuate de poli]i[tii Biroului Investiga]ii Criminale Suceava, sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de în[el\ciune în vederea identific\rii autorului [i recuper\rii prejudiciului.

Vezi si

ADU, AUR, PSD și REPER, obligate de Biroul Electoral Municipal Suceava să respecte legea privind afișajul electoral

Viceprimarul Lucian Harșovschi a reiterat avertismentul pe care l-a făcut la adresa formațiunilor politice care …