Saturday , May 4 2024

Barbat de 50 de ani, trimis in judecata dupa ce a incercat sa-si omoare concubina si pe tatal acesteia

Gheorghe Amarii, `n v=rst\ de 50 de ani, din R\d\[eni, va fi judecat pentru s\v=r[irea infrac]iunilor de tentativ\ la omor deosebit de grav, violare de domiciliu [i distrugere

Procurorii Parchetului de pe l=ng\ Tribunalul Suceava au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecat\, în stare de arest preventiv, a inculpatului Gheorghe Amarii, sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunilor de tentativ\ la omor deosebit de grav, violare de domiciliu [i distrugere. Conform probatoriului administrat `n cauz\ s-a constatat c\ `n seara zilei de 15 decembrie, anul trecut, în jurul orelor 20:30, inculpatul Gheorghe Amarii s-a deplasat la imobilul în care locuiau concubina sa [i tat\l acesteia [i dup\ ce a spart un geam, prin locul astfel creat, a p\truns în interior. Cu un cu]it pe care-l avea asupra sa, inculpatul le-a aplicat celor dou\ victime mai multe lovituri în zone vitale, cauz=ndu-le leziuni grave. Dosarul a fost înaintat, spre competent\ solu]ionare, Tribunalului Suceava.
Ini]ial s-a stabilit c\ via]a celor dou\ victime nu au fost puse `n pericol, `ns\ procurorii au dedus apoi c\ leziunile create au fost de natur\ s\ duc\ la decesul acestora dac\ nu ar fi fost internate `n spital.
De men]ionat c\ Gheorghe Amarii nu este la prima infrac]iune de acest gen, el fiind condamnat `n trecut pentru s\v=r[irea infrac]iunii de omor deosebit de grav. Fapta s-a petrecut cu mult timp `n urm\, `n anul 1986, atunci c=nd Amarii [i-a ucis socrii folosind un topor. Judec\torii l-au condamnat la o pedeaps\ de 20 de ani de `nchisoare, `ns\ a fost eliberat mult mai repede, pentru bun\ purtare. (P.B.)

Vezi si

Cinema City din Iulius Mall Suceava deschis în prima zi de Paști. Programul complet al Iulius Mall de Sărbători

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, …