Wednesday , May 15 2024

VIDEO: Madonna si-a lansat pe Facebook noul single, "I F….d up!"

Madonna a postat pe pagina sa de Facebook single-ul “I F….d Up” de pe cel mai nou album al său, “MDNA”, care va fi lansat pe 26 martie. La începutul săptămânii trecute, câteva versuri ale acestui single au fost date publicităţii iar presa a speculat că acestea ar face referire la fostul soţ al cântăreţei, regizorul Guy Ritchie.
“Am dat-o în bară, am greşit. Nimeni nu ştie asta mai bine decât mine”, scrie aceasta în primul vers. “Îmi pare rău, nu mi-e teamă să spun asta. Aş vrea ca lucrurile să fi fost altfel, dar nu se mai poate”.
Acesta continuă, în aceeaşi melodie: “Într-un fel, am distrus visul perfect. Am crezut că suntem indestructibili. Niciodată nu mi-am imaginat că am putea fi despărţiţi”.
Albumul va fi lansat oficial pe 26 martie, dar artista a lansat deja single-urile “Girl Gone Wild” şi “Give Me All Your Luvin”, informează hollywoodreporter.com.
De asemenea, Madonna a făcut publice şi datele turneului său, care începe în Israel, pe 29 mai, şi se încheie în Australia, la începutul anului 2013.
http://youtu.be/RMWDKEpwePs

Vezi si

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj pentru fanii săi. „Țineți-mă aproape, pentru că mai …