Sunday , April 28 2024

Vezi ce presedinte american a dezvirginat o angajata de la Casa Alba

Fostul presedinte american, John F. Kennedy, a dezvirginat o angajata a Casei Albe de 19 ani, intr-o incapare aflata la doar cativa metri distanta de sala in care membrii cabinetului sau organizasera o petrecere, dupa o zi de munca incarcata.
Dezvaluirea incredibila a fost facuta chiar de catre fosta angajata, Mimi Alford, in cartea ei.
Mimi Alford, care are acum 69 de ani si este bunica, a povestit in detaliu relatia pasionala cu presedintele Kennedy, care a durat 18 luni.
In memoriile ei, femeia povesteste cum in acest interval Kennedy a indemnat-o sa faca sex cu un prieten de-al lui, in timp ce el ii privea.
In cartea intitulata “A fost odata un secret: Aventura mea cu presedintele John F. Kennedy si consecintele ei”, Mimi Alford spune ca la 19 ani s-a angajat la biroul de presa al Casei Albe. Dupa numai cateva zile, presedintele a remarcat-o si cu ocazia unei petreceri a angajatilor, a invitat-o la un tur privat al cladirii.
“Cand am ajuns intr-o camera in care era un pat, presedintele a inceput sa ma descheie la camasa si mi-a atins sanii. Apoi a coborat mana intre picioarele mele. A facut o pauza cand a vazut ca sunt retinuta si m-a intrebat daca am mai facut vreodata asta. I-am spus ca nu, dar apoi m-am razgandit si i-am spus ‘da’”.
Femeia a spus apoi: “In drum spre casa imi spuneam: ‘nu mai sunt virgina’”.
Relatia lor a durat 18 luni. Si-au petrecut multe seri impreuna, dar Mimi a spus ca presedintele nu a sarutat-o niciodata.
A marturisit ca nu a simtit niciodata ca presedintele Kennedy ar profita de ea: “Pana la urma, era cel mai puternic om din America”.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …