Thursday , May 16 2024

VIDEO. Momentul în care Alec Baldwin află de la polițiști că Halyna Hutchins a murit. Reacția actorului

Halyna Hutchins a murit în 2021, în timpul filmărilor pentru „Rust”, atunci când actorul Alec Baldwin a folosit un pistol de recuzită care conținea gloanțe reale. La scurt timp după incident, starul de la Hollywood în vârstă de 66 de ani a fost intervievat de polițiști mai mult de oră, moment în care a aflat și că directoarea de imagine de origine ucraineană a decedat în urma accidentului.

Alec credea că Halyna, în vârstă de 42 de ani, era încă în viață atunci când discuta cu anchetatorii. Discuția lor a fost filmată de camerele de supraveghere, iar imaginile care surprind exact reacția actorului atunci când află că Hutchins nu a supraviețuit sunt virale, relatează filmnow.

În clipul video, Alec este văzut stând la masă, în fața a două femei ofițeri de poliție, purtând un tricou simplu bleumarin și pantaloni asortați. Ei discutau despre incident în momentul când unul dintre ofițeri i-a spus actorului: „Am să-ți dau o veste nefericită”, iar el a întrebat: „Ce?”. „Ea nu a supraviețuit”, a spus ofițerul, făcându-l pe Alec să intre în șoc, în timp ce și-a acoperit gura cu mână.

Ofițerul a continuat spunându-i că și-a dorit ca el să afle de la ele și nu atunci când se termină discuția. Alec a rămas tăcut, stând în șoc pe scaun, apoi și-a dus mâna la piept. Ofițerii l-au întrebat dacă există ceva ce ar putea face pentru el, iar după câteva momente de tăcere, actorul a anunțat că vrea să-și sune soția, pe Hilaria Baldwin.

Ulterior, Alec a fost fotografiat în afara secției de poliție, în timp ce vorbea la telefon, probabil chiar cu soția sa, și era vizibil afectat. El a postat apoi un mesaj pe contul de Twitter în care și-a exprimat tristețea în legătură cu tragicul accident: „Nu există cuvinte prin care pot să transmit șocul și tristețea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, o soție, o mamă și o colegă profund admirată. Colaborez cu anchetatorii pentru a aborda modul în care a avut loc această tragedie și sunt în legătură cu soțul ei, oferindu-i sprijinul atât lui cât și familiei ei”.

Armuriera Hannah Gutierrez Reed, care i-a înmânat pistolul lui Alec, a fost condamnată la 18 luni de închisoare pentru implicarea ei în accident.

Vezi si

Meryl Streep, recompensată cu Palme d’Or onorific în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes

Actriţa americană Meryl Streep, o legendă a industriei de la Hollywood, a primit marţi seară, …