Thursday , May 9 2024

Individ care acum un an a furat două mașini și a incendiat una dintre ele, prins în timpul unei razii la Câmpulung Moldovenesc

Acum un an, pe 19 martie 2023, un bărbat din  Câmpulung Moldovenesc, a anunțat poliția că i-a fost furat un  autoturism marca BMW X3, parcat în dreptul service-ului SC SERMEC NISAIO SRL.

Pe durata cercetărilor privind cazul de furt, polițiștii au descoperit și alte două infracțiuni, respectiv “furt în scop de folosință” și “distrugere”, constatăndu-se că în data 18 martie 2023, în jurul orei 02:55, după ce a furat  BMW-ul, același hot s-a deplasat pe str. Grigore Antipa, către str. Mihail Sadoveanu, unde a pătruns într-o curte situată vis-a-vis de atelierul auto S.C. Sermec Nisaio SRL, loc din care a sustras un Volkswagen Touareg, aparținând aceluiași bărbat care a reclamat furtul BMW-ului.

Cu autoturismul Volkswagen Touareg hoțul s-a deplasat până pe raza comunei Sadova – Pasul Trei Movile, după care l-a adus și l-a parcat în același loc,  în jurul orei 03:43. După ce a parcat autoturismul, autorul a plecat prin spatele curții, pe digul râului Moldova.

În data de 21 martie 2023, autoturismul marca BMW X3  sustras  de la atelierul auto al SC SERMEC NISAIO SRL a fost găsit în comuna Sadova, Pasul Trei Movile, pe partea dreaptă a DN 17A, la km. 5^700metri, distrus în totalitate prin incendiere. Cercetările au scos la iveală faptul că autorul acestor furturi este  Marfici Ioan-Alexandru, din Câmpulung Moldovenesc, care, la scurt timp după săvârșirea infracțiunilor a fugit din țară.

Marți, 26 martie, în cadrul unei razii efectuate la Cămpulung Moldovenesc, individul a fost depistat  și audiat în calitate de suspect referitor la cele trei infracțiuni. Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

 

Vezi si

Ștrandul se va deschide pe 15 mai, dacă vremea nu va fi capricioasă

Ștrandul Sucevei ar putea fi deschis la data de 15 mai. Un anunț în acest …