Wednesday , May 15 2024

VIDEO. Kieran Culkin, crescut în umbra fratelui său, Macaulay, din „Singur acasă”, a câștigat Globul de Aur, Critics Choice și Emmy într-o săptămână, pentru rolul din „Succesiunea”

Kieran Culkin, fratele mai mic al lui Macaulay Culkin, a devenit un adevărat star. Grație rolului său din serialul “Succession”, care de câțiva ani domină galele de premii de la Hollywood, actorul de 41 de ani se bucură de o popularitate tot mai mare. După ce acum câteva zile a câștigat Globul de Aur și Critics Choice Awards pentru rolul lui Rowan Roy, acum Kieran și-a adjudecat și premiul Emmy pentru cel mai bun actor într-un serial dramă.

La Gala Emmy a fost extrem de emoționat pe scenă. După ce a fost prezentat de actrița Calista Flockhart (din „Ally McBeal” și soția lui Harrison Ford), și-a aruncat pe jos sacoul pe care nu reușea să-l încheie și a dedicat premiul Emmy mamei sale, dar și soției. “Îi mulțumesc mamei că mi-a dat viață și pentru copilăria mea, care a fost grozavă. Îi mulțumesc frumoasei mele soții pentru că-și împarte viața cu mine și pentru că mi-a dăruit doi copii minunați”, a spus Culkin. A încheiat într-un mod care a stârnit hohote de râs în public, “atenționându-și” partenera de viață că mai vrea un copil. “Și Jazz, vreau mai mulți (copii -n.r.). Ai spus poate, dacă voi câștiga”, și-a sfârșit el discursul, relatează filmnow.

Kieran și Jazz Charton (35 de ani) sunt căsătoriți din 2013. Au făcut nunta la un an după ce s-au cunoscut într-un bar. La premiile Emmy s-au comportat ca doi proaspăt căsătoriți, făcând risipă de gesturi drăgăstoase și priviri tandre. Soții Culkin au doi copii, o fiică de patru ani și un fiu de doi ani.

Kieran Culkin a început în lumea filmului încă din copilărie. A apărut alături de fratele său cu doi ani mai mare, Macaulay, în „Singur acasă” 1 și 2, ani întregi fiind în umbra acestuia. Rolul din “Succession”, primit în 2018, l-a propulsat în lumea bună de la Hollywood.

 

Vezi si

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj pentru fanii săi. „Țineți-mă aproape, pentru că mai …