Wednesday , May 8 2024

Un tânăr de 18 ani a murit și o fată de 17 ani este în stare extrem de gravă, în urma unui accident de motocicletă la Dumbrăveni (FOTO, VIDEO)

Sâmbătă seara, la orele 22.04,  Dragu Denis-Mihai, în vârstă de 18 de ani, din satul Cristești, județul Botoșani, în timp ce se conducea motocicleta marca Yamaha pe D.N. 29,  din direcția Salcea către Dumbrăveni, transportând-o pe pasagera H. P. D., în vârstă de 17 ani, din comuna Curtești, județul Botoșani, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcței de mers într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător prin marcaje și indicatoare rutiere, părăsind suprafața carosabilă.

Motocicleta a rulat apoi pe un teren agricol din apropierea drumului național, cei doi fiind  proiectați într-un lan de porumb aflat la o distanță de 70 metri de locul părăsirii suprafeței carosabile.

Urmare a producerii accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului  Dragu Denis-Mihai. Tânăra, în stare de inconstiență, cu multiple traumatisme, a fost preluată de ambulanța SMURD – Terapie Intensivă Mobilă și a fost transportată către Spitalul Județean Suceava, după ce medicii s-au chinuit zeci de minute să o stabilizeze. Conform dr. Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Suceava, fata de 17 ani a ajuns la UPU în comă, fiind politraumatizată, în șoc hemoragic,  intubată si ventilată mecanic. Aceasta a fost internată pe secția de chirurgie infantilă în sectorul ATI.

În urma verificărilor efectuate în evidențele bazelor de date s-a stabilit faptul că  Dragu Denis-Mihai nu deținea  permis de conducere, iar motocicleta  nu era înmatriculată, figura cu ITP  expirat și cu lipsă poliță RCA.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” , „vătămare corporală din culpă”,f „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”. (O.S.)

Vezi si

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere în play-off-ul Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere de la startul play-off-ului Ligii a III-a, după ce …