Thursday , May 16 2024

Rambo din Zamca ram=ne `n arest pentru ca nu a avut bani sa plateasca cautiunea

Marius Ursu, t=n\rul care la sf=r[itul lunii octombrie a tras cu o pu[c\ de v=n\toare `ntr-un apartament din cartierul Zamca, r\m=ne `n continuare `n arest dup\ ce acesta nu a avut bani s\ achite cau]iunea stabilit\ la suma de 50.000 lei n acesta mai are o [ans\ de a fi eliberat, ast\zi judec=ndu-se la Tribunal recursul `mpotriva prelungirii duratei arest\rii preventive dispuse `n cursul urm\ririi penale
Ieri la Judec\toria Suceava s-a `nf\]i[at t=n\rul sucevean care [i-a c=[tigat renumele de “Rambo din Zamca” dup\ ce a tras cu o pu[c\ de v=n\toare mai multe focuri de arm\ `ntr-un apartament. Acesta a formulat zilele trecute o cerere de liberare provizorie pe cau]iune, judec\torii stabilind cau]iunea la suma de 50.000 lei (aproximativ 12.000 euro). Pentru a putea fi eliberat, inculpatul trebuia ca p=n\ la termenul acordat s\ fac\ dovada achit\rii cau]iunii. ~ns\ avocatul acestuia a men]ionat c\ fiind vorba de foarte mul]i bani, suma `n cauz\ nu a putut fi str=ns\. Datorit\ acestui fapt, magistra]ii au fixat un nou termen pentru s\pt\m=na viitoare, timp `n care apropia]ii lui Marius Ursu vor `ncerca s\ achite contravaloarea cau]iunii. P=n\ atunci inculpatul mai are o speran]\ de a fi eliberat `n cazul `n care Tribunalul Suceava va admite recursul ce se va judeca ast\zi, `mpotriva prelungirii duratei arest\rii preventive cu `nc\ 30 de zile.
Amintim faptul c\ pe data de 22 octombrie, “Rambo din Zamca”, nervos c\ a fost fug\rit de la un chef, a tras cu o pu[c\ de v=n\toare un foc `n yala u[ii apartamentului unde petreceau ceilal]i, altul `n u[\ [i apoi `nc\ unul `n locuin]a respectiv\. Din verific\rile [i investiga]iile ulterioare a rezultat faptul c\, în apartamentul respectiv, `n care locuiesc cu chirie dou\ fete, s-a pornit cu o zi `nainte o petrecere la care au participat mai mul]i tineri. Spre diminea]\, dup\ ce s-au consumat b\uturi alcoolice `n cantit\]i mari, Marius Ursu, de 30 de ani din municipiul Suceava s-a sup\rat pe ceilal]i [i a scos un pistol cu bile de cauciuc pe care `l avea asupra sa, cu care a `nceput s\ `i amenin]e pe cei din apartament. Doi dintre participan]ii la chef au reu[it s\ `l imobilizeze, s\ `i ia arma [i s\ `l scoat\ afar\ din locuin]\. Petrecerea a continuat p=n\ a doua zi, dup\ ora 11.00, c=nd la u[a apartamentului a ap\rut din nou Marius Ursu, cu inten]ii de r\zbunare, av=nd asupra lui, de aceast\ dat\ o arm\ de v=n\toare veritabil\. Nemul]umit de faptul c\ nu a fost reprimit în apartament a tras dou\ focuri de arm\ în u[a de acces, din care unul în zona yalei, iar dup\ spargerea u[ii, a p\truns în holul apartamentului [i a mai executat un foc în u[a de acces într-una din înc\peri. Speriate de cele întâmplate, persoanele din apartament s-au ascuns, iar Ursu, trezit cumva [i el de zgomotele propriei pu[ti, a p\r\sit la r=ndul s\u locul faptei pentru a nu fi identificat de organele de poli]ie. Ca urmare a activit\]ilor de c\utare, Ursu a fost `n aceea[i zi pe raza municipiului, el fiind prezentat `n fa]a instan]ei, magistra]ii Judec\toriei Suceava eliber=nd pe numele s\u un mandat de arestare preventiv\ pentru o perioad\ de 29 de zile, confirmat recent de aceea[I instan]\. (Paul BONDAR)

Vezi si

Loc de joacă modernizat de firmele de salubrizare lângă biserica Sf. Andrei din Burdujeni

Firmele de salubrizare Diasil și Ritmic fac două noi locuri de joacă în Suceava, unul …