Wednesday , May 15 2024

FOTO – Cum vor arăta blocurile din zona centrală a Sucevei după reabilitarea care va costa 7,3 milioane de euro

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, miercuri, 27 septembrie, că a semnat contractele de mandat cu conducerea Asociației de Proprietari Nr.3-Lot 1 și Lot 2, pentru renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifuncționale din zona centrală a municipiului Suceava.

Astfel, vor intra în reabilitare moderată  următoarele blocuri :
-Bloc 6 (sc. A+B+C) –  str. Stefan cel Mare nr 4
-Bloc 2 A – str. Vasile Alecsandri nr.6
-Bloc 2 B – str. Vasile Alecsandri nr.4.

Reabilitare profundă va fi făcută la:

-Bloc 4 Hotel (scara A+B+C+D), str. Nicolae Bălcescu nr 4
-Bloc 1A, str. Dimitrie Onciu nr 10
-Bloc 1 B, str. Nicolae Bălcescu, nr.6
-Bloc 1C, str. Nicolae Bălcescu, nr 8.

În ședința de Consiliu Local din 28 septembrie 2023 se află pe ordinea de zi documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții din cadrul proiectului “Renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din zona centrală a Municipiului Suceava din cadrul Asociației de proprietari Centru.” Valoarea totală a proiectului, inclusiv TVA, este de 36.121.116,81 lei (aproximativ 7.300.000 euro).

”Lucrările vor consta în reabilitarea acoperișului, intervenții asupra elementelor nestructurale, lucrări de reabilitare termică și intervenții la instalații”, a explicat primarul Lungu. (O.S.)

Vezi si

În premieră, cinci fete participă la Campionatul European al Tinerilor Silvicultori, găzduit în acest an de Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc

Campionatul European al Tinerilor Silvicultori – European Championship in Forestry Skills va fi găzduit, în …