Tuesday , May 14 2024

Nicolae Ciucă, Președintele PNL și al Senatului României, într-o scurtă vizită în județul Suceava

De asemenea, în cursul zilei de vineri, Nicolae Ciucă a fost oaspetele Mănăstirii Voroneț, unde Maica Stareță Gabriela Platon a făcut o prezentare a Mănăstirii. Președintele Senatului a fost întâmpinat în Altarul Mănăstirii de PS Damaschin Dorneanu, care i-a oferit, cu binecuvântarea Înalțpreasfințitului Părinte Calinic, Ordinul „Crucea Bucovinei” pentru merite deosebite în sprijinirea bisericii și a comunității. De față a fost și suceveanul Ciprian Olinici, secretar de stat pentru Culte.
Președintele Niculae Ciucă a fost deosebit de încântat de frumusețile Bucovinei, având doar cuvinte de apreciere pentru schimbarea la față a Bucovinei în ultimă perioadă sub administrație liberală și a declarat că rămâne un mare susținător al proiectelor județului Suceava, fie că este vorba de Autostrada A7 Pașcani – Suceava – Siret, Autostrada Nordului Suceava – Vatra Dornei – Bistrița, de investițiile în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”, de investiții în turism sau deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei.
Nicolae Ciucă apreciază Bucovina și Suceava ca fiind un model de dezvoltare. (O.S.)

Vezi si

În premieră, cinci fete participă la Campionatul European al Tinerilor Silvicultori, găzduit în acest an de Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc

Campionatul European al Tinerilor Silvicultori – European Championship in Forestry Skills va fi găzduit, în …