Monday , May 13 2024

Un preot român de pe Muntele Athos a împușcat un muncitor, tot român, încercând să omoare o pisică

Un preot român de pe Muntele Athos a scos pușca să tragă după o pisică, însă l-a nimerit pe un muncitor, tot român, care a ajuns, rănit grav la picioare, la spital în Grecia.

Potrivit stirileprotv.ro, totul s-a întâmplat săptămâna trecută, când muncitorul, care este și el român, din comuna Tudora, județul Botoșani, stătea pe o bancă, iar pisica stătea lângă el. Înfuriat din cauza animalului, preotul s-a dus și a luat pușca de vânătoare, a încărcat-o și a tras.

„Ea a venit la picioarele mele. Eu m-am ridicat de pe bancă, m-am dus la vreo trei metri. Mâța a fugit de acolo. El s-a dus la centrală, a luat arma de vânătoare, a încărcat-o și s-a auzit ‘poc’.”, a povestit muncitorul, care lucrează de 2 ani la un schit de pe Muntele Athos.

El a fost rănit la ambele picioare și a ajuns la spital, unde la îndemnul preotului ar fi spus că s-a rănit la o vânătoare de mistreți. Prelatul i-ar fi zis că va avea grijă de el și-l va trimite în țară, însă l-a abandonat în spital.

Totul a ieșit la iveală când pe fir a intrat familia. A fost contactat consulatul României și muncitorul a dat o nouă declarație poliției, de această dată spunând adevărul.

Pisica a scăpat nevătămată, însă nu același lucru se poate spune despre român, care susține că picioarele i-ar putea fi chiar amputate.

Vezi si

Putin pune un nou ministru la Apărare. Şoigu, numit secretar al Consiliului rus de Securitate în locul lui Patruşev 

Actualul ministru rus al apărării Serghei Şoigu nu va mai face parte din noul guvern …

One comment

  1. Da ce a avut preacuviosul popa cu pisica?
    Si de ce a impuscat aproapele pe care trebuia sa il iubeasca asa cum scrie la kamasutra sau la biblie ca nu e clar…