Saturday , May 11 2024

FOTO. Un cățeluș blocat într-o țeavă de scurgere de 15 cm diametru a fost salvat de pompieri la Câmpulung Moldovenesc

Un pui de câine, blocat într-o țeavă de scurgere de doar 15 cm diametru din demisolul Policlinicii Municipale din Câmpulung Moldovenesc a fost salvat de către pompierii ISU Bucovina.

Taximetriștii care staționau în acea zonă au auzit scheunatul cățelușului care căuta disperat ajutor, li s-a făcut milă și i-au tot aruncat crănțănele prin gurile de aerisire, însă animalul era clar în pericol, așa că a fost anunțat ISU.

Pompierii cred că puiuțul căuta un pic de umbră și că a căzut în demisolul adânc al Policlinicii Municipale din Câmpulung. Mai apoi, crezând că poate să iasă, s-a blocat într-o țeavă de scurgere din fontă, de doar 15 centimetri în diametru.

După multe eforturi, lucrând într-un mediu de-a dreptul neprietenos, polițiștii câmpulungeni l-au eliberat pe cățeluș. “Cu toții au răsuflat ușurați: taximetriștii, cei din policlinică, trecătorii, pompierii și, bineînțeles, cățelul. Salvatorii l-au predat direct unui medic veterinar, care a preluat puiul de câine pentru o evaluare medicală. La o primă vedere, totul părea în regulă, chiar dacă era deshidratat și flămând”, au transmis cei de la ISU. (O.S.)

Vezi si

Ministrul Ligia Deca a participat la deschiderea Festivalului Zilele Teatrului ”Matei Vișniec” și a vizitat Liceul cu Program Sportiv Suceava

Ministrul Educației, Ligia Deca, s-a aflat în cursul zilei de sâmbătă în municipiul Suceava, unde …