Sunday , May 5 2024

Trei persoane rănite după un incendiu la Rafinăria Petrobrazi

Trei persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit luni după-amiaza la Rafinăria Petrobrazi. Două dintre victime au suferit arsuri și au fost duse la spital, iar a treia a suferit un traumatism la piciorul stâng și a refuzat transportul la spital.

Potrivit ISU Prahova, un bărbat de 59 de ani a suferit arsuri de gradul 3 și 4 pe aproximativ 65% din suprafața corpului, iar un altul de 55 de ani arsuri de gradul 2 și 3 pe aproximativ 15% din corp. Aceștia au fost transportați la spital.

Cea de-a treia victimă a suferit un traumatism la piciorul stâng și a refuzat transportul la spital.

Victimele au rezultat în urma producerii unui incendiu, a transmis ISU Prahova.

„În acestă după amiază, în incinta unui operator economic de pe raza com. Brazi s-a produs un eveniment care, inițial, nu a presupus intervenția serviciilor profesioniste pentru situații de urgență. Evenimentul a fost gestionat de personalul specializat din cadrul operatorului economic. Ulterior, am fost solicitați pentru acordarea asistenței medicale de urgență unor persoane implicate în eveniment. Pentru gestionarea operativă a evenimentului a fost alocată o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD U-TIM și două ambulanțe SAJ”, au precizat pompierii din Prahova.

Conform acestora, la fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD. (Mediafax)

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …