Tuesday , April 30 2024

Liviu Mihaiu il ataca pe CT Popescu pentru atitudinea lui in cazul Huidu

În editorialul “Rinocerul și miracolul”, publicat luni, pe gandul.info, CTP spune despre Șerban Huidu că e “greu să nu constați că omul e bolnav la cap și la suflet în general”.
Într-o declaraţie pentru Evenimentul Zilei, jurnalistul Liviu Mihaiu vorbeşte despre “ura și lipsa de compasiune teribilă cu care Inchizitorul din Dacie al presei române a judecat un om despre care nu știm încă dacă este sau nu vinovat, în condițiile în care nu s-au încheiat încă expertizele tehnică rutieră și cea medicală”. Mihaiu mai spune: “M-a revoltat cruzimea cu care Huidu a fost catalogat un “rinocer” “bolnav la cap și la suflet”, fără să punem în ecuație faptul că  Șerban va trăi toata viața cu această tragedie în față… înțeleg de-aici că ar fi fost mult mai bine ca și Huidu să moară pentru ca să se faca dreptate tuturor deținătorilor de Dacii, viitoare posibile victime nevinovate?!?! Nu de ură are nevoie România… Și mai cred că presa românească “de rating” morbid a ajuns un hoitar care pentru a avea o audiența mai mare și mahalagească întreabă personaje precum Vadim, Becali si Oana Zavoranu despre acest episod tragic din viața unui personaj media…”

Vezi si

Codul silvic, adoptat de Senat

Senatul a adoptat, luni, cu numeroase amendamente, proiectul de lege privind Codul silvic, iniţiat de …

One comment

  1. huidu e nebun.numai un nebun putea sa se izbeasca de un copac care nu creste pe o pista de schi.expertza despre care vorbeste mihaiu[de scris nu cred ca stie] este osmecherie sugerata de un avocat ticalos. la 100 km/ora,daca era defecta intra in cel din fata,nu intra pe alta banda,dar un huidu nu gindeste in cazuri extreme,asa cum nu gindeste in general.el critica pe orcine.bine zice biblia:dumnezeu nu bate cu bota.urmeaza cacareaza gainusa.