Friday , May 3 2024

Musk face sondaj dacă să-l reprimeasă pe Trump pe Twitter. Ritmul de votare este record: 1 milion pe oră

Elon Musk a lansat un sondaj pe Twitter în care le cere urmăritorilor săi să voteze dacă sunt de acord sau nu cu introducerea din nou pe platformă a contului fostului președinte american, Donald Trump, care a fost interzis de proprietarii anteriori ai platformei. Sondajul este valabil 24 de ore și are un ritm nebun pe platformă, de 1 milion de votanți pe oră.

Până în jurul orei 12.00 (ora României), 52,9 % dintre utilizatorii care au votat șiiau exprimati acordul pentru revenirea lui Trump pe Twitter. Separat, 47,1 % dintre cei care și-au exprimat votul au transmis că se opun ca fostul președinte al SUA să aibă din nou acces de a se exprimat pe platformă.

La aproximativ 8 ore după ce Musk (care are aproape 117 milioane de urmăritori) a postat sondajul, acesta are 7,9 milioane de voturi, conform HotNews.

„Vox Populi, Vox Dei” („vocea poporului este a Domnului)”, a scris proprietarul Twitter într-o postare pusă în același timp cu sondajul, sugerând că decizia privind reprimirea fostului președinte american va fi decisă de utilizatorii platformei.

„Sondajul în privința lui Trump primește circa 1 milion de voturi pe oră”, a subliniat el după opt ore de la începerea sondajului.

Sondajul este valabil 24 de ore de la postarea sa.

Vezi si

 Turcia a decis să oprească orice formă de comerț cu Israelul

Turcia oprește comerțul cu Israelul din cauza „tragediei umanitare” din Gaza. Un demnitar turc a …