Tuesday , April 30 2024

9 oameni răniți, în urma a patru accidente care au avut loc duminică după-amiază pe șoselele din județ

Duminică după-amiază, în decurs de doar câteva ore,  în patru accidente care s-au petrecut la Câmpulung Moldovenesc, Vatra Moldoviței și pe DN 17, între Ilișești și Păltinoasa, nouă persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Astfel, în jurul orei 14.30, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ. În urma evenimentului, patru persoane au fost transportate la spital.

Accident la Vatra Moldoviței

Duminică, în jurul orei 16.00, pe raza satului Valea Stânei, comuna Vatra Moldoviței, a avut loc un accident rutier cu două autoturisme implicate.

Au intervenit la fața locului pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare cu sprijinul a trei echipaje SAJ. Trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Două persoane au scăpat nevătămate după ce s-au răsturnat cu mașina între Ilișești și Păltinoasa

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile între localitățile Ilișești și Păltinoasa, duminică după-amiază, în jurul orei 16.30. Mașina scăpată de sub control a trecut peste parapetul de pe marginea DN17 și a aterizat în marginea pădurii. Din fericire, cele două persoane care se aflau în mașină nu au fost rănite, în urma monitorizării de către echipajele de prim ajutor refuzând transportul la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Un nou accident pe DN17, între Ilișești și Păltinoasa. O dubă s-a răsturnat – doi oameni au ajuns la spital

Duminică seara, în jurul orei 21, un nou accident a avut loc între Ilișești și Păltinoasa. O autoutilitară în care se aflau trei persoane  s-a răsturnat  pe partea carosabilă.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă) cu sprijinul a două ambulanțe SAJ.

Persoanele din mașină, conștiente și cooperante, au fost monitorizate la fața locului de către echipajele medicale, iar pentru două dintre ele s-a luiat decizia transportării la spital, pentru investigații medicale suplimentare.

Vezi si

Gheorghe Flutur solicită Comisiei Europene continuarea Autostrăzii A7 de la Siret până la granița cu Polonia

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a adresat luni, 29 aprilie, o scrisoare Președintelui Comisiei …