Tuesday , April 30 2024

Angelina Jolie, recunoscătoare că Brad Pitt a zburat la Roma, unde ea filmează. Cei doi actori sărbătoresc ziua gemenilor Knox și Vivienne 

Brad Pitt a zburat la Roma, acolo unde se află o parte din copiii cuplului, care stau momentan cu actrița ce filmează și regizează la Roma. Potrivit HollywoodLife, actorul a călătorit pentru a sărbători împlinirea a 14 ani a gemenilor Knox și Vivienne. Din informațiile date de publicație, citate de okmagazine, Pitt nu ar fi ratat ocazia specială, însă și fosta lui soție a ținut mult să se întâmple și a făcut toate aranjamentele în acest sens.

„Angelina e foarte prinsă la filmările la ”Without Blood” și s-a bucurat enorm că Brad a putut să vină la Roma să vadă copiii și să fie acolo de ziua lui Knox și Vivienne; înseamnă foarte mult pentru ea că el a făcut călătoria”, a declarat sursa publicației.

”Actrița ține enorm la timpul petrecut de copiii săi cu tatăl lor, mai ales când e vorba de ocazii speciale, cum ar fi aniversările”, a continuat sursa, citată de okmagazine.

”Acum era stresată din cauza timpului, căci nu poate sta mult cu copiii, așa că i s-a luat o povară de pe umeri când Brad a ajuns. Îi este foarte recunoscătoare pentru gest”, a mai explicat apropiatul actriței publicației citate. Tot el a precizat că între cei doi actori comunicarea este aproape inexistentă, datorită relației tensionate dintre ei cauzate de divorț și lupta pentru custodie. Iată ce a mai spus această persoană: ”Nu comunică decât prin terți, căci încă se judecă la tribunal.”

Totuși, Angelina are mereu în vedere bunăstarea copiilor, așa că, indiferent de ce simte pentru el, dorește ca tatăl lor să fie prezent cât mai des. Și iată că Brad nu-și dezamăgește gemenii și este alături de ei la Roma, cu ocazia aniversării celor 14 ani de viață.

El a fost surprins pe aeroportul Ciampino din Roma împreună cu chitara sa, pe care a adus-o în romanticul oraș italian.

Vezi si

Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale

Interogat de polițiștii francezi în legătură cu presupuse agresiuni sexuale asupra a două femei pe …