Thursday , May 16 2024

Andreea Marin a facut un milion de euro din reclame

Andreea Marin Bănică e fără doar şi poate una dintre cele mai solicitate vedete în spoturi publicitare.
Indiferent că e vorba despre reclame la vopsea de păr, maşini de spălat sau la mezeluri, Andreea nu a refuzat nici o ofertă de bun-simţ, mai ales că a fost plătită regeşte: 1 milion €, din opt reclame.
Andreea Marin nu a fost implicată de-a lungului timpului în scandaluri, aşa că firmele se bat pe ea pentru a le deveni imagine.
Astfel, în numai câţiva ani, „Zâna” a reuşit să pună la ciorap un milion €.
Ultima lovitură a dat-o cu reclama pentru lanţul de farmacii Help Net (2011), fiind remunerată cu fabuloasa sumă de 150.000 €, însă aceasta nu s-a dovedit a fi nici pe departe cea mai bănoasă.
Andreea a încasat, în 2008, impresionanta sumă de 200.000 de euro, în calitate de Ambasadoare a vopselei de păr Garnier, spot publicitar difuzat, vreme de doi ani, în şapte ţări europene.
„Zâna” a bifat în ultimii ani opt reclame, iar cea mai „prost” plătită a fost cea la maşinile de spălat rufe LG, pentru care a primit anul trecut „doar” 80.000 €.
Ea a deschis şirul reclamelor cu cea la şamponul Head&Shoulders, din 2000, pentru care a încasat 90.000 €.
A urmat cea la mezelurile Aldis, din 2007, pentru care a primit 100.000 €. În 2008, pe lângă reclama de la Garnier, a fost solicitată de către Micri Gold pentru promovarea unor bijuterii Cartier, „efort” recompensat cu alţi 135.000 €.
Un an mai târziu, Andreea Marin Bănică a primit cadou o maşină, marca BMW, dar şi suma de 120.000 €, pentru promovarea renumitului brand.
A urmat în 2010 reclama la maşinile de spălat LG, dar şi un contract avantajos cu lanţul de hipermarket-uri Carrefour, filmând în spoturile publicitare împreună cu soţul ei, Ştefan Bănică jr. (sursa: Click)

Vezi si

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi la un pas divorț, după doi ani de căsnicie

După mai puțin de doi ani de căsnicie, Jennifer Lopez și Ben Affleck se îndreaptă …