Saturday , April 27 2024

Bryan Adams, vaccinat cu schema completă, s-a infectat cu corona pentru a doua oară într-o lună

Artistul canadian Bryan Adams a anunțat că s-a infectat, din nou, cu coronavirus și s-a internat în spital, în Italia, transmite BBC. “Iată-mă, abia ajuns la Milano, și am fost testat pozitiv pentru a doua oară într-o lună”, a scris cântărețul pe contul său de Instagram.

Adams, despre care presa a relatat că este vaccinat cu schemă completă, a fost anterior testat pozitiv în data de 31 octombrie, fără să prezinte simptome.

Brian Adams și Jon Bon Jovi au fost nevoiți să-și anuleze, recent, spectacolele din cauza COVID.

Bon Jovi și-a anulat o apariție la Miami chiar înainte să înceapă show-ul, după ce spectatorii erau deja în sală. Membrii trupei s-au testat iar testul solistului a ieșit pozitiv. Un reprezentant al lui Jon Bon Jovi a declarat, la momentul respectiv, că artistul este vaccinat cu ambele doze și că se simte bine.

La rândul său, Bryan Adams a fost nevoit să-și anuleze un recital, după contaminarea de la finele lunii trecute. El urma să cânte la ceremonia de introducere a Tinei Turner în Rock and Roll Hall of Fame, având în set-list mai multe piese, între care și „It’s Only Love”, de pe albumul de succes din 1984, ”Reckless”. Adams a fost înlocuit de starul country Keith Urban.

Un reprezentat al artistului a declarat că Adams este vaccinat cu schemă completă.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …