Monday , May 6 2024

Atleții suceveni au urcat pe podium la Campionatul Național de Alergare Montană de la Câmpulung Moldovenesc

Mădălina Sîrbu (CSM Rarăul) și Andrei Ihnatiuc (CSŞ Rădăuți – foto) au devenit campioni naționali la categoria juniori

Atleții suceveni au obținut șase clasări pe podium la Campionatul Național de Alergare Montană ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Câmpulung Moldovenesc.

Andrei Ihnatiuc, sportiv pregătit de Bogdan Roșcăneanu la CSŞ Rădăuți și CSM Dorna Vatra Dornei, a devenit campion național la categoria juniori, iar Mădălina Sîrbu, atletă antrenată de Erzilia-Elena Țîmpău la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc și CSM Suceava, a cucerit titlul național la junioare.

Mădălina Sîrbu a contribuit și la medalia de aur cucerită de CSM Rarăul în clasamentul final pe echipe, acolo unde au mai punctat Anca Moroșan și Bianca Catrinar.

La individual, Anca Moroșan a devenit vicecampioană națională U20, Marius Turcu, tot de la CSM Rarăul, a luat argintul la tineret, în vreme ce CSM Dorna a ocupat locul 2 în clasamentul pe echipe în formula Petru Robert Kore – Andrei Ihnatiuc – Mihai Moroșan – Valentin-Sorin Iluca.

La competiția de la Câmpulung Moldovenesc au asistat și președinta Federației Române de Atletism, Anișoara Cușmir, și secretarul general Adrian Mlădinoiu. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …