Monday , April 29 2024

Activistul de mediu Tiberiu Boșutar, bătut joi într-o pădure la Coșna, a refuzat consultul medicului din UPU

Ajuns la Spitalul Județean, acesta a coborât de pe targă și nu a vrut să discute cu medicii suceveni. Medicii spun că unul dintre jurnaliști a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, amnezie retrogradă  și plagă de buză suturată

După cum reiese din declarațiile cadrelor medicale din Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, activistul de mediu Tiberiu Boșutar a refuzat noaptea trecută consultul medicilor suceveni, după ce el a fost cel care a solicitat transferul de la Spitalul Municipal Vatra Dornei la spitalul sucevean.

”Activistul de mediu a refuzat consultația și a plecat după ce a coborât din ambulanță. În ceea ce privește starea de sănătate a celor doi jurnaliști, unul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, amnezie retrogradă  și plagă de buză suturată. I s-a recomandat să stea sub spraveghere până dimineață, dar a plecat după patru ore, iar cea de-a treia persoană a fost diagnosticată cu escoriații faciale”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …

One comment

  1. pedepsiti toti huliganii,asta se vrea!