Monday , October 18 2021

Activistul de mediu Tiberiu Boșutar, bătut joi într-o pădure la Coșna, a refuzat consultul medicului din UPU

Ajuns la Spitalul Județean, acesta a coborât de pe targă și nu a vrut să discute cu medicii suceveni. Medicii spun că unul dintre jurnaliști a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, amnezie retrogradă  și plagă de buză suturată

După cum reiese din declarațiile cadrelor medicale din Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, activistul de mediu Tiberiu Boșutar a refuzat noaptea trecută consultul medicilor suceveni, după ce el a fost cel care a solicitat transferul de la Spitalul Municipal Vatra Dornei la spitalul sucevean.

”Activistul de mediu a refuzat consultația și a plecat după ce a coborât din ambulanță. În ceea ce privește starea de sănătate a celor doi jurnaliști, unul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, amnezie retrogradă  și plagă de buză suturată. I s-a recomandat să stea sub spraveghere până dimineață, dar a plecat după patru ore, iar cea de-a treia persoană a fost diagnosticată cu escoriații faciale”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Primăria Udești, amendată cu 25.000 de lei pentru deșeurile găsite de Garda de Mediu pe câmpurile din Chilișeni

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Suceava a înregistrat o petiție referitoare la abandonări …

One comment

  1. pedepsiti toti huliganii,asta se vrea!