Friday , May 17 2024

Ultima scamatorie a lui David Copperfield: a devenit tata în secret, în urma cu 16 luni

Cunoscutul iluzionist David Copperfield – care a fost logodit în trecut cu top modelul Claudia Schiffer – [i iubita sa, Chloe Gosselin, au devenit p\rin]ii unei feti]e, Sky, anul trecut, dar au ]inut evenimentul secret, informeaz\ contactmusic.com.
Vestea a fost confirmat\ recent, de purt\torul de cuvânt al lui Copperfield.
“Uita]i de dispari]ia Statuii Libert\]ii. Urm\torul num\r de iluzionism al lui David îl are ca protagonist chiar pe el, care va face s\ dispar\ un scutec murdar. Ceva mult mai practic”, a declarat purt\torul de cuvânt al starului.
Copperfield ia parte, în prezent, la un show de iluzionism din Las Vegas [i se afl\ pe locul 10 în clasamentul celor mai bine pl\ti]i oameni din divertisment, potrivit revistei Forbes.
Pe de alt\ parte, David Copperfield este implicat în Project Magic, un proiect caritabil în cadrul c\ruia mai mul]i iluzioni[ti, al\turi de personal specializat, se ocup\ de reabilitarea unor persoane cu dizabilit\]i.
David Copperfield, în vârst\ de 54 de ani, a devenit celebru pentru numerele de magie elaborate pe care le face. Astfel, printre altele, celebrul magician a reu[it s\ “treac\” prin Marele Zid Chinezesc [i a f\cut s\ “dispar\” Statuia Libert\]ii.

Vezi si

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi la un pas divorț, după doi ani de căsnicie

După mai puțin de doi ani de căsnicie, Jennifer Lopez și Ben Affleck se îndreaptă …