Saturday , May 4 2024

1.130 de bilete distribuite de Casa de Pensii pentru odihna bugetarilor suceveni

Casa Jude]ean\ de Pensii ofer\, pe l=ng\ biletele de tratament pentru pensionari, [i bilete de odihn\ pentru angaja]ii din sectorul bugetar.
CJP Suceava a `nceput eliberarea unei noi serii de bilete de odihn\, plec\rile `n sta]iuni urm=nd s\ se fac\ `ncep=nd cu data de 6 august. Pentru aceast\ perioad\ sunt puse la dispozi]ia bugetarilor un num\r de 1.130 de bilete de odihn\, at=t `n sta]iunile de la malul m\rii- Eforie Sud, Olimp, Saturn, Venus, Eforie Nord, c=t [i `n cele din zona de munte, respectiv S=ngeorz, Ol\ne[ti, C\ciulata, Sl\nic Moldova sau Vatra Dornei.
Sejururile puse la dispozi]ia bugetarilor includ [ase nop]i de cazare cu pensiune complet\. Pre]ul unui bilet difer\ `n func]ie de venituri, dup\ cum urmeaz\: 50% din valoarea biletului pentru bugetarii care realizeaz\ un salariu brut mai mic de 2.022 lei [i 100% din valoarea biletului pentru bugetarii care c=[tig\ mai mult de 2.022 lei. Copiii vor pl\ti jum\tate din valoarea contribu]iei datorat\ de c\tre p\rinte. “Biletele de odihn\ au fost repartizate confedera]iilor sindicale, `n func]ie de num\rul membrilor acestora, fiind distribuite sindicatelor afiliate `n vederea punerii acestora la dispozi]ia membrilor de sindicat. Preciz\m c\ de biletele de odihn\ mai sus men]ionate pot beneficia [i bugetarii neafilia]i la organiza]iile sindicale”, a precizat Camelia Chitul, director executiv al Casei Jude]ene de Pensii Suceava. (Adelina TALPALARIU)

Vezi si

Cinema City din Iulius Mall Suceava deschis în prima zi de Paști. Programul complet al Iulius Mall de Sărbători

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, …