Sunday , April 28 2024

Vi-l amintiți pe Kramer din „Seinfeld”? Așa arată azi, la 71 de ani, actorul căzut în dizgrație

A devenit celebru odată cu rolul Cosmo Kramer din serialul de comedie Seinfeld, care a rulat din 1989 până în 1998. Notorietatea câştigată graţie interpretării lui extraordinare l-a adus pe actorul Michael Richards în atenţia media, după Seinfeld acesta continuându-şi cu succes cariera de comediant.

Asta până în anul 2006, când actorul a fost în centrul unui scandal mediatic ca urmare a unei tirade rasiste ţinute asupra unor persoane de culoare din public, pe când comediantul ţinea un show de stand-up comedy. A fost momentul care l-a îngropat, pur şi simplu, pe Michael Richards, actorul retrăgându-se prematur din lumea comediei. În ultimii ani, actorul ajuns acum la 71 de ani a mai încercat apele serialelor de comedie cu roluri secundare sau de invitat.

Astăzi, îl regăsim pe Kramer aproape de nerecunoscut, cu o barbă generoasă care aproape că îi camuflează faţa, aşa cum putem observa într-o fotografie publicată de tabloidul The Sun.

Cât despre viaţa personală a actorului, acesta se află la a doua căsătorie, ajungând la altar cel mai recent în 2010, la vârsta de 60 de ani, cu o femeie mult mai tânără decât el, actriţa Beth Skipp. Fostul Kramer este de două ori tată: al unei fiice de 46 de ani şi al unui băiat de 10 ani.

okmagazine

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …