Saturday , May 4 2024

Băiețel de 4 luni, mort în urma unui stop cardio-respirator

Duminică după amiază, la orele 16:25,  polițiștii din Mălini au fost sesizați prin 112 dcu privire la faptul că un copil de 4 luni este decedat la locuință.

Un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care a fost solicitat anterior pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil în vârstă de 4 luni, pe nume B. Nicolae, în comuna Mălini, satul Pâraie, a constatat decesul băiețelului.

Din spusele părinților, pe parcursul zilei de sâmbătă, copilul a prezentat o stare de sănătate precară, în sensul că a vomitat de mai multe ori, iar în cursul nopții și în prima parte a zilei de duminică, micuțul a dat semne de revenire.

În jurul orei 16:00, întrucât copilului i s-a făcut din nou rău, pielea din jurul ochilor învinețindu-se, părinții au solicitat sprijinul unei ambulanțe, care însă nu a mai putu decât să constate decesul lui B. Nicolae, diagnosticul fiind stop cardio-respirator.

Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții. Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Vezi si

Ion Lungu, mesaj adresat sucevenilor cu ocazia sfintelor sărbători de Paști

Într-un scurt mesaj video, primarul Ion Lungu le transmite sucevenilor, cu ocazia Învierii Domnului, cele …