Sunday , April 28 2024

CSM Suceava dispută turneul de promovare la București

Echipa antrenată de Tudor Orașanu se va bate pentru cele două locuri calificabile în prima divizie a voleiului masculin românesc cu Rapid și Titanii București

CSM Suceava se deplasează la sfârșitul acestei săptămâni la București, unde participă la turneul de promovare în prima divizie a voleiului masculin românesc.

Neînvinsă de la startul actualului sezon, echipa antrenată de Tudor Orășanu se va bate pentru cele două locuri calificabile în Divizia A1 cu Rapid București – gazda turneului și Titanii A.S.E București.

Programul turneului de promovare:

Vineri, ora 18.00:

Rapid București – CSM Suceava

Sâmbătă, ora 15.00:

CSM Suceava – Titanii București

Duminică, ora 11.30:

Titanii București – Rapid București

”Mergem la acest turneu să ne apărăm șansa. Nu avem un obiectiv cert, dar vom aborda ambele meciuri la victorie. Este o ocazie deosebită pentru echipa noastră de a evolua în partide cu miză. Poate că la un moment dat va apărea cineva care va iubi voleiul sucevean ș-l va susține”, a declarat antrenorul Tudor Orășanu, care nu va putea miza la turneul din Capitală pe ridicătorul Ştefan Verciuc, accidentat.

CSM Suceava a contat în actualul sezon pe următorul lot de jucători: Marius Gontariu, Ştefan Verciuc, Gabriel Albu, Răzvan Dănilă, Alexandru Roman, Vlad Ştreangă, Marius Bortă, Andrei Curcă, Denis Croitor și Cosmin Boghean. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …