Thursday , May 9 2024

Individ băgat în arest, după ce a furat dintr-o frizerie haine, papuci și un televizor

În continuarea cercetărilor privind un furt comis la sfârșitul lunii ianuarie dintr-o frizerie aparținând S.C. Steel S.R.L. situată pe str.  Stațiunii, din municipiul  Suceava, în baza unui mandat de percheziție domiciliară, lucrători din cadrul B.I.C. și o grupă de luptători din cadrul S.A.S. s-au deplasat la o locuința situată pe str. Bistriței din Suceava, unde l-au identificat pe numitul D. Geanini Iulius împreună cu concubina sa. Cu ocazia percheziției domiciliare s-au ridicat mai multe articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și un televizor care a fost sustras în noaptea de  28/29.01.2021 din frizeria aparținând S.C. Steel S.R.L..

În baza mandatului de aducere numitul D. Geanini Iulius a fost condus la sediul Poliției mun. Suceava în vederea audierii în calitate de suspect.

În urma probatoriului administrat în cauză de către lucrători din cadrul BIC SV, la 30.03.2021, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii fata de D. Geaninii Iulius  pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat” , acesta fiind introdus în C.R.A.P. din cadrul I.P.J Suceava.

Vezi si

Ștrandul se va deschide pe 15 mai, dacă vremea nu va fi capricioasă

Ștrandul Sucevei ar putea fi deschis la data de 15 mai. Un anunț în acest …