Monday , April 29 2024

Doi elevi și doi angajați din învățământ, depistați cu COVID

Inspectorarul Şcolar Județean (IŞJ) Suceava a informat că în data de 1 martie au fost raportate doar patru noi cazuri de COVID în unitățile de învățământ, fiind vorba despre 2 angajați din sistem și 2 elevi.

Elevii infectați sunt de clase primare, unul de la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava și celălalt de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava. Au fost confirmați cu COVID o educatoare de la GPN Milișăuți-structură a Şcolii Gimnaziale Milișăuți, și un angjat din categoria personal nedidactic de la Şcoala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava.

Cinci clase și-au suspendat activitatea în urma depistării cazurilor de COVID, și anume o grupă de grădiniță de la GPN Milișăuți, trei clase de învățământ primar, câte una de la Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava, Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava și Şcoala Gimnazială ”Liviu Suhar” Iacobeni (învățătoarea este contact), dar și o clasă de învățământ liceal de la Liceul Tehnologic ” Ion Nistor” Vicovu de Sus. (O. N.)

Vezi si

Trei premii I, cinci premii II și patru mențiuni la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Ucraineană maternă, pentru județul Suceava

În mod deosebit s-a evidențiat Ana Șoiman, elevă la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, care …