Saturday , May 11 2024

Adi Bărar, liderul fondator al trupei Cargo, se află în stare gravă la ATI, din cauza Covid

Liderul şi fondatorul formaţiei rock Cargo, Adi Bărar, a fost confirmat cu COVID-19 şi este internat în stare gravă pe Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara. Potrivit medicilor, starea lui este una critică, dar stabilă.

Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani, se află sub supravegherea medicilor de două zile, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. El are şi unele afecţiuni mai vechi, astfel că medicii l-au internat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara. Muzicianul este în stare critică, dar stabilă, iar medicii fac eforturi să îl salveze.

Trupa Cargo a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a formaţiei: ”Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de sanatate, este mai fragila dacât ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica. Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!”.

Vezi si

Starea de sănătate a lui Florin Piersic este „ușor îmbunătățită” după operație. „Este cooperant și mănâncă singur”

Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătățit „ușor” după operația suferită joi la …