Sunday , April 28 2024

Bruce Springsteen a fost arestat după ce a fost prins băut la volan, cu o alcoolemie de 0,02

Celebrul rock star american a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,02, după un shot de tequila. Cu puține zile înainte filmase o reclamă pentru Jeep. Brandul auto a retras reclama de pe YouTube din acest motiv.

Artistul de 71 de ani a fost prins băut la volan în statul său natal, New Jersey, la doar câteva zile după ce apăruse într-o reclamă la Jeep, filmată pentru Super Bowl.

Poliția l-a arestat pe 14 noiembrie în zona Gateway National Recreation Area din Sandy Hook, pentru condus neglijent, sub influența alcoolului. „Springsteen a cooperat pe tot parcursul procesului”, a precizat o purtătoare de cuvânt a parcului național.

Asbury Park Press a citat miercuri un raport al poliţiei în care este precizat că nivelul alcoolului în sânge a fost de 0,02, mult sub limita legală de 0,08, iar New York Post a citat surse apropiate lui Springsteen care au spus că muzicianul a condus în Gateway National Recreation Area şi a oprit pentru a face poze cu fanii. El a acceptat să bea un shot de tequila oferit de un admirator în timp ce poliţiştii se aflau în preajmă.

Nu a fost stabilită o dată pentru înfăţişarea la tribunal.

Spotul publicitar Jeep intitulat The Middle, în care Bruce conduce prin America îndemnând poporul la unitate într-o țară divizată, a fost retras, săptămâna asta, de pe pagina YouTube a brandului auto. „Mesajul de comunitate și unitate al reclamei este la fel de relevant ca oricând. La fel și mesajul că băutul când conduci nu poate fi niciodată tolerat”, a declarat un purtător de cuvânt al Jeep.

Crescut cu un tată alcoolic, Springsteen nu pare un om al exceselor. Un cunoscut al cântărețului a declarat pentru New York Post: „Bruce a crescut concertând în baruri. Da, bea, dar nu este un bețiv și nici alcoolic. L-am văzut la multe evenimente private, cu o băutură în mână, consumă alcool. Dar nu l-am văzut nici măcar o dată beat.”

Springsteen lansase al 20-lea album al său, Letter to You, înregistrat alături de E Street Band, cu mai puțin de o lună înaintea intrării în arest. Albumul cu 12 piese abordează teme precum îmbătrânirea și mortalitatea și a fost bine primit de criticii muzicali, care l-au considerat o experiență emoționantă și intimă, mai ales în contextul pandemiei actuale.

elle.ro

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …