Saturday , April 27 2024

Curse ale TAROM anulate din cauza vântului

Zilele trecute au fost anulate curse de seară de la București la Suceava și de a doua zi dimineață de la Suceava către București din cauza vântului.

Astfel, după cum ne-a confirmat directorul aeroportului sucevean, Ioan Măriuța, au fost anulate două curse TAROM de la Otopeni la Salcea, în seara zilei de 26, respectiv 27 decembrie din cauza condițiilor meteo.

„Cursele au aterizat pe Iasi, iar pasagerii au fost transportați cu autocarul”, a precizat Ioan Măriuța. După cum a explicat telefonic Ioan Măriuța, piloții celor două aeronave au aterizat la Iași în seara celei de-a doua și, respectiv, a treia zi de Crăciun și nu au mai încercat, ulterior, să zboare cu avionul la Suceava ca să preia dimineața pasagerii. Prin urmare, varianta avută în vedere a fost ca pasagerii care urmau să se îmbarce de la Suceava spre București să meargă în dimineața de 27, respectiv 28 decembrie – cei care au vrut, desigur – cu autobuzul până la Iași și de acolo mai departe cu avionul spre capitala României. (D.P.)

Vezi si

(P) Alege inteligent! Alege PYAM Residence! Cartier Privat de Vile 

PYAM Residence Cartier de vile – executate impecabil, gândite până la cel mai mic detaliu! …