Wednesday , May 15 2024

Cioban de 76 de ani, găsit mort în râul Șomuz

În după-amiaza zilei de marți, la orele 16:32, organele de poliție din cadrul SPR 12 Preutești, au fost sesizate prin  112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită înecată în zona denumită șes din sat Podeni.

S. Gheorghe, în vârstă de 76 ani, din comuna Forăști, era cioban la o stână din Bunești. Marți, în jurul orelor 13.30, administratorul stânei l-a văzut stând pe un pod din apropierea râului Șomuz. În jurul orelor 16.00 a observat că oile acestuia se plimbă pe șes, însă fără a-l observa pe cioban lângă acestea, ocazie cu care s-a deplasat în zona acestora, unde a constatat că pe parapetul podului se afla pălăria ciobanului și bricheta. Ulterior l-a găsit pe S. Gheorghe în pârăul de lângă râul Șomuz cu fața în jos, decedat. La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță care a constatat decesul.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Mun. Fălticeni pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Vezi si

Premiul al III-lea la Concursul Internațional de Dramaturgie ”Matei Vișniec”, obținut de un elev de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi”

Concursul Internațional de Dramaturgie ”Matei Vișniec”, organizat de Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” Suceava, Societatea Scriitorilor …