Wednesday , May 8 2024

Expozitie-concurs de desene gazduita de Muzeul Satului Bucovinean

Vineri, 3 iunie, Muzeul Bucovina `n colaborare cu Consiliul Jude]ean Suceava a organizat cea de-a XV-a edi]ie a expozi]iei- concurs de desene “Vis de copil `n casa bunicilor”. Competi]ia a vizat elevii `ntre 7 [i 15 ani din cadrul [colilor sucevene [i a fost  g\zduit\ de Muzeul Satului Bucovinean.
Copiii care au expus cele mai bune desene au fost r\spl\ti]i cu trei premii I, [apte premii II, zece premii III [i 37 de men]iuni.
“Suntem deja la a XV-a edi]ie, iar ceea ce pot s\ constat e nivelul din ce `n ce mai ridicat al desenelor, dovad\ st=nd [i num\rul de premii oferite `n cadrul acestei edi]ii. S-au remarcat `n mod deosebit elevii Colegiului Na]ional de Art\ “Ciprian Porumbescu”, cei ai Colegiului “Petru Rare[” [i {coala Generala Nr.10”, a declarat Maria Cru[ninschi din partea Muzeului Bucovina.
Juriul, care a avut dificila misiune de a aprecia operele micu]ilor, a fost prezitat de Cornelia Rusu Sadovei de la Colegiul de Art\ “Ciprian Porumbescu”, care al\turi de Maria Cru[ninschi, Ovidiu Bort\ [i Violeta Enea de la Muzeul Bucovina au oferit la final distinc]ii elevilor.
~nainte de `nceperea concursului, zeci de elevi de la Palatul Copiilor Suceava, coordona]i de Mirela Duminic\, au oferit celor prezen]i, un spectacol folcloric [i de dansuri de caracter. (Adelina TALPALARIU)

Vezi si

Ștrandul se va deschide pe 15 mai, dacă vremea nu va fi capricioasă

Ștrandul Sucevei ar putea fi deschis la data de 15 mai. Un anunț în acest …