Monday , April 29 2024

Marioara catre Oana: "Nebuna, nemernica, naparca, handicapata mintal"

Cuvinte grele ca: “Nebună, mare nemernică, năpârcă, handicapată mintală” i-au fost adresate de către mama ei Oanei, care, extrem de nervoasă, a adăugat că are dreptul de a-i adresa aceste jigniri tocmai pentru că “eu am făcut-o şi eu am crescut-o”.
În acest timp, Oana, a şicanat-o pe mama ei, dar nici un moment nu a insultat-o, ţinându-se de promisiunea că nu o va mai vorbi niciodată de rău pe Marioara. “Te bag în puşcărie, unde ţi-e locul. Puşcăria ta este să-ţi iau banii”, a spus Oana râzând. “Sunt dispusă să scot toţi dracii din tine” sau “Du-te la culcare, diavol mic”, sunt acele replici glumeţe care au enervat-o şi au provocat-o pe Marioara.
Dan Capatos i-a luat apărarea tinerei Zăvorance, tocmai pentru că mama ei i-a spus acesteia lucruri neadevărate, unul dintre acestea fiind faptul că a primit bani pentru a veni la emisiune. “Sunt emisiuni care aruncă cu miile de euro, iar ea mă acuză pe mine, care nu am buget”, a spus nervos prezentatorul emisiunii “Un show păcătos”. (sursa:  Libertatea)

Vezi si

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vândut la licitație cu 1,175 milioane de lire

Un ceas de aur găsit împreună cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic …