Saturday , May 4 2024

O tânără de 19 ani, fără permis, a tamponat cu autoutilitara o mașină la Dornești, apoi a fugit de la locul faptei

Trei ore mai târziu, fata s-a prezentat la Poliție și a recunoscut că ea a produs tamponarea și că nu are permis de conducere. Tânăra a declarat că a plecat de la locul accidentului fără măcar să oprească pentru că avea emoții

Un polițist din Rădăuți a fost anunțat marți, în jurul orei 14.00, de Maria I., de 38 de ani, din Dornești, cu privire la faptul că a fost implicată într-o tamponare pe raza localității de domiciliu, iar autorul a plecat de la fața locului.

În jurul orei 14.00, Maria I. conducea autoturismul marca VW Golf pe strada Dreptății din comuna Dornești, iar în dreptul magazinului Profi, autoturismul acesteia a fost acroșat de o autoutilitară marca Ford Transit. După impact, Maria I. a coborât din autoturism, moment în care a observat că autoutilitara și-a continuat deplasarea, fără a opri.

La câteva minute de la sosirea echipajului de poliție la fața locului, femeia a solicitat prin 112 intervenția unui echipaj de ambulanță, întrucât acuza dureri la nivelul capului. Ea a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde s-a constatat că nu prezenta leziuni în urma accidentului, ci se afla în stare de șoc.

În aceeași zi, în jurul orei 17.00, la sediul Poliției Municipiului Rădăuți s-a prezentat Ionela L., de 19 ani, din comuna Frătăuții Noi, care a declarat că ea a condus autoutilitara marca Ford Transit pe ruta comuna Frătăuții Noi – comuna Dornești și retur, iar în jurul orei 14.00 a fost implicată într-un eveniment rutier la Dornești. Tânăra a mai declarat că nu deține permis de conducere, iar din cauza emoțiilor a plecat de la locul producerii evenimentului rutier. Verificând în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au avut confirmarea că Ionela L. nu posedă permis de conducere. Ea s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”. (O.S.)

 

 

 

Vezi si

Cinema City din Iulius Mall Suceava deschis în prima zi de Paști. Programul complet al Iulius Mall de Sărbători

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, …