Sunday , May 19 2024

Tânăr motociclist, fără permis, urmărit de polițiști prin Burdujeni

Joi noaptea, la ora 23.42, un echipaj de poliție rutieră, în zona cartierului Burdujeni, pe str. Calea Unirii, a înregistrat cu aparatul radar, o motocicletă care circula pe direcția Suceava –Adâncata, având viteza de 103 km/h. Procedând la urmărirea acesteia, pe str. 22 Decembrie, înaintea zonei de serpentine către direcția Adâncata, conducătorul motocicletei, după ce a efectuat o manevră de depășire a unui autotren, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, persoana care era transportată în partea din spate a motocicletei marca Yamaha și care a fost identificată ca fiind S. Cristian, de 21 ani, din com. Dumbrăveni, a suferit leziuni ușoare.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că motocicleta a fost condusă de către P. Mircea, de 19 ani, din com. Dumbrăveni, care nu este posesor de permis de conducere categoria A.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

Candidații liberali la primăriile Comănești și Cacica, ”doi stâlpi ai Bucovinei”, lansați în prezența lui Gheorghe Flutur

Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte PNL și președintele Consiliului Județean Suceava, a participat vineri la lansarea a …