Tuesday , April 30 2024

Irina Columbeanu, audiata de judecatori: "Vreau sa stau cu tati!"

Rasturnare incredibila de situatie în procesul de divort dintre Monica si Irinel Columbeanu. Cei doi soti au fost vineri dimineata la Judecatoria Buftea, unde magistratii au tinut sa o audieze pe Irinuca pentru a afla direct de la ea unde ar vrea sa ramâna dupa pronuntarea divortului.
Sotii Columbeanu au ajuns la Judecatoria Buftea pentru audierea Irinei, în camera de consiliu, înaintea termenului procesului de divort de luni. Conform procedurii în astfel de cazuri, ascultarea nu este necesara, având în vedere ca minora are sub 10 ani, dar depinde de cum apreciaza magistratii. Audierea Irinei a durat aproximativ o ora si jumatate, timp în care fetita s-a jucat cu parintii si a fost supusa unui lung sir de întrebari adresate de judecatoare. În încapere s-a aflat tot timpul o grefiera care a consemnat tot ce a spus magistratul si mai ales raspunsurile micutei. Declaratiile au fost socante pentru Monica Columbeanu. Mai în joaca, mai în serios, fetita a lasat sa se înteleaga ca nu s-a obisnuit în apartamentul unde locuieste acum si ca regreta vila de la Izvorani. Acesta a fost si motivul pentru care fetita a zis la un moment dat ca vrea sa stea cu tatal ei.
Reactia micutei a întristat-o brusc pe mama ei. Confirmarea ca Irina nu vrea sa stea departe de tatal ei avea sa vina în parcare, acolo unde cei trei urmau sa se desparta. “Expediata” pe bancheta din spate a BMW-ului Monicai, micuta a întrebat imediat: “Tati, tu nu vii cu noi, nu te urci în masina?”. Irinel radia de bucurie: “Cum sa nu, daca se poate?”. Dupa ce Monica i-a confirmat ca îi poate însoti, cei trei au plecat împreuna spre apartamentul divei, Irinel ocupând un loc pe bancheta din spate, lânga fiica lui, care era în culmea fericirii ca îi are pe ambii parinti alaturi de ea.  (sursa: Cancan)

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …