Saturday , April 27 2024

Lady Gaga a adus diamantul lui Audrey Hepburn in valoare de 30 milioane dolari pe scena Premiilor Oscar

Lady Gaga a fost de departe apariția serii la Premiile Oscar 2019. Cântăreața, premiată cu un Oscar pentru „cel mai bun cântec” – Shallow – a accesorizat o rochie neagră Alexander McQueen cu un diamant Tiffany în valoare de 30 de milioane de dolari.

Diamantul de 128 de carate a fost purtat ultima dată de Audrey Hepburn, în 1961, la o ședință foto de promovare a filmului Breakfast at Tiffany’s. Piatra de culoare galbenă –cunoscută ca diamantul lui Audrey Hepburn – a fost descoperită în Africa de Sud în 1877 și a fost tăiat în forma actuală la Paris.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani este a treia femeie care poartă această nestemată – după Sheldon Whitehouse, în 1957 la Tiffany Ball din Newport, Rhode Island, și Audrey Hepburn, patru ani mai târziu, la ședința foto. Diamantul a fost purtat de Lady Gaga suspendat de un colier din platină cu briliante. Diamantul principal are 82 de fațete, a anunțat casa Tiffany’s, adică cu 24 mai multe decât tăietura clasică briliant.

Artista este o maestră atunci când vine vorba de adus un tribut unei persoane, iar acest lucru l-a dovedit, încă odată, la cea de-a 91-a gală a Premiilor Oscar. Rochia purtată de ea a amintit de ținuta purtată de Audrey Hepburn și i-a adus cu siguranță aprecierea publicului, fiind considerată cea mai bună ținuta de pe covorul roșu.

tabu.ro

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …