Tuesday , May 7 2024

Adevarul: Ce fel de facultate a făcut Eugen Teodorovici? Ministrul „a crescut“ la stat imediat după liceu

Eugen Teodorovici a ajuns de pe băncile liceului direct în Ministerul Transporturilor şi are o carieră bazată integral pe munca la stat, fără a lucra nici măcar o zi în mediul privat.

Eugen Teodorovici (47 ani) a absolvit liceul în anul 1990, la Spiru Haret, în Bucureşti. De acolo, actualul ministru al Finanţelor a intrat direct în câmpul muncii – şi nu oriunde, ci chiar la stat. El a fost angajat încă din anul 1991 ca referent resurse umane la Ministerul Transporturilor, fără nici un pic de experienţă. În prezent, pentru o astfel de funcţie este necesar cel puţin un curs de specialitate. De acolo, Teodorovici şi-a început cariera de 28 de ani în întregime la stat, potrivit celui mai recent CV.

El a trecut din instituţie în instituţie şi din minister în minister, lucrând, pe rând, în: Ministerul Transporturilor, Guvernul României, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Integrării Europene, Ministerul Economiei şi Finanţelor, Ministerul Economiei şi Finanţelor, Curtea de Conturi, Ministerul Fondurilor Europene şi Ministerul Finanţelor Publice. A ocupat posturi precum expert, director, secretar de stat, consilier de stat sau ministru.

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Vezi si

Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarea lună va fi mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult …