Sunday , May 5 2024

Ultima fotografie cu Kevin Spacey, disparut de un an

Recompensat cu doua premii Oscar si considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, Kevin Spacey a disparut din viata publica dupa valul de acuzatii de abuz sexual care i s-au adus in urma cu un an.

Din octombrie 2017, starul parca s-a evaporat. Nimeni nu a mai auzit nimic de el. iar pe ambele maluri ale Atlanticului, unde actorul detine case in valoare de milioane de lire sterline, intrebarea de pe buzele tuturor este: “Unde e Kevin Spacey?”.
De altfel, ultima fotografie cu el a fost suprinsa de paparazzi la finalul anului trecut.
“A devenit un pustnic”, a declarat un apropiat al actorului pentru The Mail.
Dupa primele acuzatii de abuz, cele ale lui Anthony Rapp, Kevin Spacey a facut public ca este homosexual. El a scris pe Twitter ca a iubit atat femei, cat si barbati, dar ca in prezent traieste ca un barbat homosexual.
Acuzatii au venit si din partea colegilor din “House of Cards”, care au afirmat ca a transformat platourile de filmare intr-un mediu “toxic”. Acuzatii similare au facut si fosti angajati ai teatrului The Old Vic din Londra.
Din cauza scandalului, el a fost inlaturat si din distributia serialului “House of Cards”. Personajul lui, Frank Underwood, a fost omorat in mod oficial de scenaristi in al saselea si ultimul sezon al productiei.
Serialul a primit, printre altele, doua Globuri de Aur din opt nominalizari si sapte premii Primetime Emmy din 53 de nominalizari.
filmnow.ro

Vezi si

Premieră mondială: Un urangutan a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu o plantă care ameliorează durerea

Un urangutan din Indonezia a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu …