Saturday , May 4 2024

Gheorghe Flutur vrea ca anul viitor să aducă la Suceava toți reprezentanții destinațiilor EDEN din Europa

Bucovina este vizitată, în weekend-ul acesta, de către reprezentanți ai Ministerului Turismului și ai destinațiilor EDEN (destinațiile europene de excelență în turism) din România. Primirea acestora a avut loc la Palatul Administrativ al Sucevei, oficiile de gazdă fiind făcute de către președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Acesta s-a arătat plăcut impresionat de faptul că mulți dintre invitați au ve­nit îmbrăcați în costume specifice din zonele de proveniență. Ca de obicei, șeful administrației județene sucevene s-a arătat dispus să acorde „azil turistic” vizitatorilor. De asemenea, el a precizat că dorește ca această vizită a reprezentanților destinațiilor EDEN din România să nu fie un eveniment singular și a arătat că în cursul anului viitor va fi organizată, al Suceava, o vizită a tuturor destinațiilor EDEN din toată Europa. Din punctul de vedere al șefului administrației județene suce­vene, astfel de vizite țin de promovarea unei realizări excepționale: câștigarea de către Suceava a titlului de „destinație europeană de excelență” în turism.

Facem precizarea că vizita repre­zentanților destinațiilor EDEN din România la Suceava, în perioada 20 – 23 septembrie, a fost pregătită de Centrul Național de Promovare și Informare Turistică din subordinea Con­siliului Județean Suceava La infotur iau parte 19 persoane, reprezentanți ai Ministerului Turismului și ai destinațiilor EDEN din România. (D.P.)

Vezi si

Cinema City din Iulius Mall Suceava deschis în prima zi de Paști. Programul complet al Iulius Mall de Sărbători

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, …

One comment

  1. posibil sa apara multi cu , cursa aviatica promisa in campanie de Fluturasul Sucevei