Sunday , April 28 2024

Codrin Stefanescu o contrazice pe Firea pe subiectul voturilor din CEx PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot masiv de susținere, vineri seara, în ședința CEX, după aproape 8 ore de dezbateri cu ușile închise și telefoanele oprite. La finalul întâlnirii, cele două tabere au anunțat rezultate diferite.
Gabriela Firea a anunțat că au fost 10 voturi împotriva lui Dragnea, 39 împotrivă și o abținere. Ulterior, Codrin Ștefănescu, unul dintre susținătorii liderului PSD, a avansat alte cifre: 8 voturi împotriva liderului PSD, 55 pentru și o abținere.
Codrin Ștefănescu: Au votat 8 împotriva lui Liviu Dragnea, 55 pentru și o abținere. Au plecat din sală spre final. Din cei care au votat pentru Liviu Dragnea, au avut mandat. Mandatele au fost puse pe masă. La final, primarul sectorulului cinci, Daniel Florea, a propus o rezoluție privind excluderea Gabrielei Firea. Foarte mulți au cerut un vot. Liviu Dragnea ne-a cerut calm și cooperare și să nu supunem la vot lucru ăsta. Dictatorul Liviu Dragnea a închis-o în forma în care o vedeți. Sper să avem din nou în CEX. Așa numără doamna Firea, avem un proces verbal. Este secretariatul tehnic, care se ocupă de această chestiune. Voturile au fost la vedere, nu a fost vot secret. Deci aveți două cifre, Firea și Ștefănescu.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …

One comment

  1. Codrine , asa slugarnic erai si la celelalte partide pe unde te-i fost oplosit , ce lingau erai pe linga Vadim care te-a aruncat afara vazind ce lepra esti. Cara-te baiete acasa ,,provoci numai greatza