Wednesday , February 8 2023

Codrin Stefanescu o contrazice pe Firea pe subiectul voturilor din CEx PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot masiv de susținere, vineri seara, în ședința CEX, după aproape 8 ore de dezbateri cu ușile închise și telefoanele oprite. La finalul întâlnirii, cele două tabere au anunțat rezultate diferite.
Gabriela Firea a anunțat că au fost 10 voturi împotriva lui Dragnea, 39 împotrivă și o abținere. Ulterior, Codrin Ștefănescu, unul dintre susținătorii liderului PSD, a avansat alte cifre: 8 voturi împotriva liderului PSD, 55 pentru și o abținere.
Codrin Ștefănescu: Au votat 8 împotriva lui Liviu Dragnea, 55 pentru și o abținere. Au plecat din sală spre final. Din cei care au votat pentru Liviu Dragnea, au avut mandat. Mandatele au fost puse pe masă. La final, primarul sectorulului cinci, Daniel Florea, a propus o rezoluție privind excluderea Gabrielei Firea. Foarte mulți au cerut un vot. Liviu Dragnea ne-a cerut calm și cooperare și să nu supunem la vot lucru ăsta. Dictatorul Liviu Dragnea a închis-o în forma în care o vedeți. Sper să avem din nou în CEX. Așa numără doamna Firea, avem un proces verbal. Este secretariatul tehnic, care se ocupă de această chestiune. Voturile au fost la vedere, nu a fost vot secret. Deci aveți două cifre, Firea și Ștefănescu.

Vezi si

România va trimite o nouă echipă RO-USAR de căutare-salvare în Turcia

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă – convocat miercuri în sistem hibrid, cu aprobarea preşedintelui …

One comment

  1. Codrine , asa slugarnic erai si la celelalte partide pe unde te-i fost oplosit , ce lingau erai pe linga Vadim care te-a aruncat afara vazind ce lepra esti. Cara-te baiete acasa ,,provoci numai greatza