Saturday , April 27 2024

Polițiștii au reținut un individ care și-a făcut un obicei din a conduce băut și fără permis

Un bărbat trimis în judecată în două dosare penale pentru conducere fără permis a fost reținut de polițiști după ce a fost prins din nou conducând fără permis și cu o alcoolemie de 0,32 mg/lmasina-politia-rutiera

La data de 1 august 2018, în jurul orei 21.00, un echipaj format din polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Dumbrăveni și Simini­cea a oprit, pe un drum comunal clasificat de pe raza localității Dum­brăveni, autoturismul Volks­wagen Golf condus de Costinel Iacob, de 41 de ani, localnic. Individul a fost încătușat de agenți, deoarece ultima dată când a fost depistat în flagrant conducând mașini pe drumurile publice fără permis de conducere a sărit de la volan pe bancheta din spate, încercând să se sustragă controlului.

Costinel Iacob a fost verificat în baza de date, ocazie cu care s-a stabilit că nu figurează ca fiind ­po­sesor al permisului de conducere. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui, po­lițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere pe drumurile ­pu­blice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Având în vedere că până în prezent suspectul a fost trimis în judecată de încă două ori tot pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, Cristinel Iacob a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea luării unei măsuri preventive. (D.Z.)

 

Vezi si

 Un tânăr care a încercat să fure două bormașini din Leroy Merlin, prins de doi polițiști aflați în timpul liber

Vineri seara, la ora 19.02, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin  112 de …