Sunday , May 5 2024

O tânără a fost găsită înecată într-un pârâu din Ilișești

O tânără de 25 de ani s-a certat cu mama ei și a fugit de acasă. Trupul acesteia a fost descoperit a doua zi în pârâul Ilișasca, pe raza satului Brașca medicina legala

La data de 1 iulie 2018, pe la ora 11.00, polițiștii din Moara au fost anunțați de Adina B., de 49 de ani, din satul Brașca, comuna Ilișești, despre faptul că s-a certat cu fiica sa, Marta B., în vârstă de 25 de ani, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Tânăra locuiește în satul Brașca împreună cu mama sa, Adina B., cu sora și fratele său. In după-amiaza de 30 iunie a.c., pe la ora 14.00, în urma unor neînțelegeri cu mama sa, Marta B. s-a încuiat în bucătărie. Cum  mama sa avea treabă la bucătărie, i-a cerut acesteia pe un ton ridicat să deschidă ușa, oca­zie cu care tânăra a ieșit pe ușă și a fugit prin spatele casei. Văzând că Marta B. nu se mai întoarce acasă, mama acesteia, Adina B., a căutat-o prin grădini, cât și la rudele din localitate, atât în ziua plecării fiicei sale, cât și în ziua următoare, fără a o găsi, însă. Ulterior, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către un localnic din Ilișești despre faptul că a găsit-o înecată în pârâul Ilișașca pe Marta B.. Cadavrul era agățat de o creangă în pârâul Ilișasca din satul Brașca. Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei.

Din investigațiile anchetatorilor a rezultat faptul că, în trecut, tânăra a fost internată din cauza unor depresii. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de Postul de Poliție Ilișești. (D.Z.)

 

Vezi si

Ion Lungu, mesaj adresat sucevenilor cu ocazia sfintelor sărbători de Paști

Într-un scurt mesaj video, primarul Ion Lungu le transmite sucevenilor, cu ocazia Învierii Domnului, cele …