Saturday , May 4 2024

Ilie Nastase, oprit din nou in trafic: S-a ales cu inca un dosar penal, la cateva ore de la primul

Ilie Nastase a fost oprit din nou in trafic de politisti, la doar cateva ore dupa ce s-a ales cu un dosar penal pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.
ilie nastase

Desi avea permisul retinut, fostul tenismen roman s-a urcat pe un scuter si a comis mai multe infractiuni in trafic.
Potrivit Digi24, Ilie Nastase a intrat pe contrasens, a depasit linia dubla continua si ar fi trecut chiar pe culoarea rosie a semaforului.
A fost dus astfel din nou la Udriste, unde s-a ales cu un al doilea dosar penal in decurs de doar cateva ore.
“Cica n-am nu stiu ce asigurare. Si cica am dosar penal. Nu i-ati vazut la colt? Stateau la panda acolo, la colt. M-a oprit, ca a zis ca am trecut pe rosu, cand era verde. N-am trecut pe rosu. Cand mergi inainte e rosu, la dreapta e verde. Eu am luat-o la dreapta.. Cand esti militian, nu poti sa fii politist”, a declarat Ilie Nastase in fata reporterilor sositi la locul in care fostul mare tenismen roman a fost oprit.
Intrebat daca i se pare normal sa conduca la doar cateva ore dupa i s-a retinut permisul pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, Ilie Nastase a spus: “S-a intamplat la 1 dimineata. Crezi ca mai am ala 0,05%?”.
Ilie Nastase s-a ales cu un dosar penal, vineri dimineata, dupa ce a fost prins baut la volan si dus incatusat la sectia de politie.
Scandalul a inceput vineri dimineata, in jurul orei 04:00, pe Soseaua Nordului, cand politistii au oprit autoturismul condus de Ilie Nastase, aflat intr-o vizibila stare de ebrietate.
Fostul mare numar 1 ATP a refuzat sa se legitimeze si sa se supuna testului cu aparatul etilotest, aducand si unele injurii politistilor.
Astfel, a fost condus la Institutul de Medicina Legala (IML), pentru recoltarea de probe biologice, dar a fost din nou recalcitrant la adresa politistilor si n-a dorit sa colaboreze.
In consecinta, Ilie Nastase ar fi fost dus incatusat la sediul Brigazii Rutiere, unde i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si pentru refuz de recoltare mostre biologice.
Nu e prima oara cand Ilie Nastase e prins baut la volan. In 2011 s-a ales cu o amenda si cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile, dupa ce rezultatul testului cu aparatul etilotest a fost de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.
ziare.com

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …

One comment

  1. un mare talent in tenis a fost, dar o comportare de golan in societate , ajuns general desi nu are nici un fel de studii !!!.